Ingrediente
- 2 oua
- 150 g untura de osanza ( sau unt )
- 150 g smantana grasa 30% grasime
- 100 g zahar
- 1 pliculet amoniac
- un praf de sare
- cca 450 g faina + pentru infainat
- Crema
- 100 g unt cu 80 % grasime la temperatura camerei
- 100 g lapte condensat dellate cu cacao
- Decor
- ciocolata topita
Mod de preparare
Intr-un castron punem smantana, untura, zaharul, sarea si cele doua oua, mixam bine, apoi adaugam amoniacul stins cu otet, omogenizam. Adaugam faina si framantam pana obtinem un aluat nelipicios, infainam blatul de lucru si intindem o foaie nu foarte groasa si decupam cu o forma inimioare, le asezam in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C, cca 20 min. Se scot si se lasa sa se raceasca, apoi se lipesc doua cate doua cu crema.
Crema. Untul la temperatura camerei se amesteca cu laptele condesant cu cacao.
Asezam fursecurile lipite cu crema pe un platou si le glazuram cu ciocolata topita si inimioare de la Dr.Oetker.
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri inimoase" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|