Ingrediente
- 130 gr. faina de ovaz
- 1 lingura ulei masline
- 3 oua medii
- 50 gr. cascaval razuit
- 30 gr.parmezan
- 50 gr. iaurt grecesc
- 50 gr. smantana
- 50 gr branza cremoasa
- 1/4 plic praf de copt
- un praf de sare
Mod de preparare
Din aceasta cantitate ies sase briose delicioase.
Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, se adauga uleiul, apoi pe rand branzeturile, iaurtul, smantana, iar la sfarsit faina si praful de copt.
Se pune compozitia in forme, se pune cascaval razuit deasupra si se coc pana trec testul scobitorii, in jur de 20 sau 25 de minute.
Probati-le.....sunt tare gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ovaz si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
|