Briose cu peltea (jeleu) din flori de soc

Postat de TAB1TA in Dulciuri
31 Mai 2013 | 4694 vizualizari

Briose pufoase, usor umede. Reteta dupa care m-am inspirat este Briose cu mure a lui Rocsi. Multumesc Rocsi!

Inapoi la reteta

Comentarii (48)

la 31.05.2013, 16:47
Multumesc Ursulina
la 31.05.2013, 16:48
Multumesc Adina. Bun siropul!
la 31.05.2013, 17:00
Delicioase!!! Si ce bine ti-au iesit!!!
la 31.05.2013, 17:01
par bune, dar nu ma conving pana nu gust
la 31.05.2013, 17:07
Eu fac ceai sau cafea , tu vii cu briosele
la 31.05.2013, 17:47
Multumesc Simona
la 31.05.2013, 17:48
alexa_elena ia sa te convingi si apoi sa-mi spui.
la 31.05.2013, 17:49
Ok, Mihaela, de acord.
la 31.05.2013, 18:19
ce intrebuintare grozava pentru jeleul de soc! Bravo!
la 31.05.2013, 18:29
Multumesc danakarin! Delicios jeleul de soc!
la 31.05.2013, 20:05
la 31.05.2013, 21:11
Ce bunatate. Imi iau doua sa am pentru dimineata
la 31.05.2013, 22:05
Delia
la 31.05.2013, 22:06
Multumesc Rocsi.Cu drag.
la 02.06.2013, 01:25

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking