Briose cu porumb dulce si branza de vaca

Postat de Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri
23 Iul 2015 | 3973 vizualizari
Briose cu porumb dulce si branza de vaca

V-am adus niste briose bune cu porumb si branza.

Ingrediente

  • 200 g faina;
  • 200 g branza de vaca;
  • o conserva porumb dulce (340 g);
  • 100 g smantana;
  • doua oua;
  • 100 ml lapte;
  • un praf de copt;
  • 50 g unt topit;
  • o legatura marar;
  • sare.
  • Pentru decor:
  • cateva boabe de porumb;
  • o lingurita de boia de ardei dulce.
  • In plus:
  • 6 forme mari de silicon pentru briose si ulei pentru ungerea acestora.

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt, sarea si branza rasa. Se adauga laptele, smantana, ouale si untul topit si racit si se omogenizeaza. Se clateste cu apa rece porumbul din conserva si se adauga peste compozita din castron alaturi de mararul spalat si tocat marunt si se incorporeaza.

Se ung formele de silicon pentru briose, se aseaza intr-o tava, se umplu cu compozitia din castron, se presara boia de ardei dulce, apoi se decoreaza cu boabele de porumb. Se introduce tava la cuptor pana cand briosele se rumenesc frumos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu porumb dulce si branza de vaca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv saratele

Postat de sufletista

Aperitiv saratele

Intr-un bol, dam branza prin razatoare, adaugam sare, chimenul, amestecam, dupa care adaugam laptele in care am dizolvat praful de copt, untura, untul moale la temperatura camerei. Adaugam...

Citeste continuarea

Painite cu ceapa si branza

Postat de xana

Painite cu ceapa si branza

Am amestecat apa cu drojdia si 2 linguri din cantitatea de faina si le-am lasat sa se odihneasca 10 minute pana a format la suprafata bule de aer. Intr-un castron am pus restul de faina si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.07.2015, 12:55
Delicioase briosele!
la 23.07.2015, 12:57
super!
la 23.07.2015, 12:57
arunca si la mine 3 , iaurt am deci lipsesc briosele , Cred ca sunt tare bune
la 23.07.2015, 13:08
Foarte bune!
la 23.07.2015, 13:08
Delicioase!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking