Briose cu suc de portocale si fructe confiate

Postat de licurici_lra in Dulciuri
6 Apr 2016 | 2718 vizualizari
Briose cu suc de portocale si fructe confiate

Ingrediente

  • o cana de zahar;
  • o cana si jumatate suc de portocale rosii;
  • o jumatate de cana de ulei;
  • esenta de portocale;
  • esenta de lamaie;
  • o lingurita coaja rasa de lamaie + portocala;
  • 3 cani si jumatate de faina;
  • un plic de praf de copt;
  • o jumatate de lingurita amoniu pentru prajituri;
  • merisoare confiate;
  • cirese confiate.

Mod de preparare

  1. Se mixeaza zaharul cu sucul de portocale, pana se topeste zaharul, apoi se adauga uleiul, esentele si coaja de lamaie + portocale.
  2. Se amesteca faina cu praful de copt si amoniul, apoi se adauga, putin cate putin, peste celelalte ingrediente.
  3. Se adauga si cateva merisoare in compozitie.
  4. Se toarna din compozitie in tava pentru briose (cam 2 linguri in fiecare forma), apoi se orneaza cu  merisoare si cirese confiate.
  5. Se baga tava la cuptorul preincalzit, pentru 40 min.
  6. Din compozitie ies 18 briose.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu suc de portocale si fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tort cu ciocolata si fructe

Postat de CameliaComan

Tort cu ciocolata si fructe

Blat cacao: Mixam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Amestecam faina cu cacaoa si apoi o cernem. Adaugam cate 2 linguri din amestecul solid in cel lichid si...

Citeste continuarea

Baclava

Postat de Constelatialeu

Baclava

Nuca am prajit-o putin ,dupa ce s-a racit am macinat-o si amestecat-o cu 2 linguri de scortisoara.Intindem foile de palcinta,eu am gasit in pachet 14 foi le-am imparti in felul urmator,pe fundul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2016, 17:18
Foarte delicioase!
la 06.04.2016, 17:34
Ce frumoasa reteta
la 06.04.2016, 17:46
ce bunatate!
la 06.04.2016, 17:50
la 06.04.2016, 18:09
Astea ar fi bune maine dimineata langa cafeluta mea

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking