Ingrediente
- 4 oua
- 170 ml ulei
- 300 g zahar
- 250 g iaurt
- 300-350 g faina
- un plic praf de copt
- esenta vanilie
- coaja rasa de lamaie
- visine si caise ( congelate am avut eu)
- bobite de ciocolata
Mod de preparare
Ouale si zaharul se mixeaza bine pana ce devin o crema si cresc ca volum. Se adauga uleiul, se omogenizeaza si iaurtul si se incorporeaza si el.
Faina impreuna cu praful se copt se amesteca si se adauga lingura cu lingura, amestecand de jos in sus. Se adauga aromele si bobitele de ciocolata.
Se pregatesc formele de briose cu foite specifice, punem in fiecare foarma, cantitate de aluat pe jumatatea acestora, se pun fructele si se introduc la cuptor pentru 15 minute. Cand sunt rumene pot fi scoase. Si tot asa rand pe rand pana se termina toate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine si caise" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|