BRIOSE NEGRESE
Postat de Sabina in Prajituri 28 Apr 2009 | 13935 vizualizari
Briose delicioase pentru o cafeaua de dimineata.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 12.05.2009, 14:20
arata foarte bine...cred ca azi am sa incerc si eu reta ta
la 25.11.2009, 20:43
Ce bine arata! eu tot nu am gasit tava de briose...emoticon care plange supalat...
la 25.11.2009, 21:07
de ce nu incercati ikea au o mie si una de tavi si forme pt prajituri
pt briose au si mai mari si mai mici
la 26.11.2009, 18:47
au tavi de briose mari si mici la kaufland. am cumparat eu acum 4 zile. 15 lei. f.rezonabile la pret
la 26.11.2009, 23:13
ce bine arata! Sabina, cum iese glazura din cioco topita, se intareste la frigider?..ma gandesc ca ar merge si la eclere...
la 30.11.2009, 18:44
nam altceva de zis decat:
la 06.12.2009, 21:33
woow suber..super
la 06.12.2009, 22:24
vaaaaaaaaai... cred ca-s super bune
la 15.12.2009, 16:05
Anca, merge glazura de cioco topita si la eclere cu o conditie insa : sa o faci cat mai consistenta (sa nu curga)!
la 05.02.2011, 21:54
buna!! mmmm..... ce bine arata cred ca si eu o sa ma apuc sa prepar aceasta reteta minunata si o sa le mananc pana cand o sa le termin pe toate si oricum la aceasta reteta ar pride bine si o bere sau un suc .ok de ma duc sa o prepar si sa o mananc iamiii
COMENTEAZA