Ingrediente
- 700 grame broccoli
- 125 grame somon afumat la cald
- 200 grame crema de branza
- 1 catel de usturoi, mic
- 75 grame branza Gouda (poate fi inlocuita cu cascaval)
- 3 linguri ierburi tocata (marar, patrunjel, chives)
- 300 grame orez gatit
Mod de preparare
Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
Se fierbe broccoliul, desfacut in buchetele, 5 minute, in apa sarata. Se scurge si se amesteca cu somonul rupt in bucati, apoi se aseaza intr-o tava pentru cuptor.
Se amesteca crema de branza cu usturoiul pisat, ierburile tocate, piper si branza Gouda rasa si se adauga peste boccoli. Se intinde cu o spatula pe toata suprafata, se introduce tava la cuptor si se gateste 25 de minute.
Se serveste cu orez gatit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli la cuptor cu somon afumat la cald si crema de branza cu ierburi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|