Ingrediente
- Pentru blat avem nevoie de:
- 100 g ciocolata cu lapte
- 100 g ciocolata amaruie
- 100 g unt
- 150 g zahar
- 2 oua
- 80 g amidon
- 1 praf de sare
- 1 plic zahar vanilat
- 1 lingurita praf de copt
- Pentru crema de branza avem nevoie de:
- 250 g branza de vaci
- 1 ou
- 50 ml frisca lichida
- 3 linguri zahar
- esenta de rom
Mod de preparare
Se topeste untul impreuna cu ciocolata la foc mic. Se lasa la racit. Ouale intregi se bat cu zaharul pana isi dubleaza volumul,praful de sare si vanilia dupa care se adauga in ciocolata topita si racita. La final se pune amidonul si praful de copt si se omogenizeaza.
Pentru crema se mixeaza toate ingredientele pana obtinem o crema de branza fina.
Punem aluatul intr-o tava (20/30 cm) tapetata cu hartie de copt, iar pe deasupra din loc in loc punem cate o lingura din crema de branza. Apoi cu o lingurita amestecam foarte putin cele 2 compozitii.
Dam la cuptor pentru jumatate de ora, la foc mediu.
Lasam sa se raceasca, apoi se portioneaza.
Langa cafeaua de dimineata e absolut divina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie Cheescake" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|