Ingrediente
- 3 oua
- 150 g zahar
- 187 g unt
- 150 g ciocolata cu minim 50% cacao
- 130 g faina
- 40 g nuci tocate
- 70 g biscuiti digestivi
- un praf de sare
- esenta portocale
- 200g crema de branza
- 100 g unt
- un plic zahar vanilat
- 100 g zahar pudra
- ciocolata pentru ornat
Mod de preparare
Topim ciocolata cu untul. Mixam ouale cu zaharul si sarea pana cresc in volum si devin spumoase. Adaugam ciocolata topita in fir subtire mixand in continuare, apoi nucile taiate , biscuitii maruntiti si apoi faina. Amestecam totul bine pana obtinem o compozitie fluida.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins aproximativ 20-25 minute. Lasam prajitura sa se raceasca in tava, este frageda si se rupe usor.
Este foarte buna si asa simpla.
Pentru crema de branza mixam untul cu crema de branza, zaharul vanilat si zaharul pudra.
Asezam aceasta crema peste prajitura rece si ornam cu ciocolata topita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|