Bruschete

Postat de Retetegg in Aperitive / Garnituri
9 Noi 2013 | 5775 vizualizari
Bruschete

Eu as manca bruschete in fiecare zi, fara probleme, la oricare din mesele zilei. Cel mai mult le prefer la micul dejun, insa nu le refuz nici ca gustare intre mese, sau de ce nu, la cina cand n-am chef sa gatesc altceva :)

Ingrediente

  • 4 felii de paine neagra,
  • 2 rosii mari,
  • putin ulei de masline extravirgin,
  • 1 catel de usturoi,
  • busuioc,
  • oregano,
  • putin cascaval ras,
  • chilli cu sare de mare,
  • frunze de salata verde,
  • cateva fire de marar;

Mod de preparare

Am pus pe fiecare felie de paine putin ulei de masline extravirgin si am frecat apoi feliile cu usturoi. 

Le-am pus pe tigaia de clatite (care e perfecta pentru copt paine) si le-am lasat 2 minute.  

Intre timp am taiat rosiile in cubulete.  

Am intors feliile de paine si am lasat inca 2 minute.  

Intoarcem din nou painea si de aceasta data punem deasupra rosiile.  

Mai lasam cateva minute, de preferat la foc mic sa nu se arda painea ci doar sa fie crocanta.  

Asezam feliile de paine pe o farfurie, pe frunze de salata verde, rasnim putin chilli cu sare de mare si adaugam cascaval ras deasupra.  

Decoram cu marar si servim cu pofta mare :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

Postat de Bucataras

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

Iata cum se prepara Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa: Tăiați carnea rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri, în funcție de preferințe....

Citeste continuarea

Aperitive festive

Postat de Bucataras

Aperitive festive

Pachetele de primavara Mod de preparare: ·          Se da pe razatoare morcovul; ·...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.11.2013, 09:40
sunt grozave! Si noi suntem fani...
la 09.11.2013, 09:59
la 09.11.2013, 10:47
foarte bune !
la 09.11.2013, 11:14
la 09.11.2013, 11:16
Bune tare!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking