Bruschete cu rosii

Postat de Retetegg in Aperitive / Garnituri
23 Mai 2013 | 3456 vizualizari
Bruschete cu rosii

Pentru o gustare rapida, o cina de weekend in fata televizorului sau pentru micul dejun nu ezitati sa incercati aceste bruschete cu rosii proaspete, busuioc si chilli. Sunt foarte usor de pregatit si foarte gustoase.

Ingrediente

  • 3 felii de paine alba,
  • 2 rosii medii,
  • 2-3 lingurite ulei de masline,
  • chilli cu sare de mare,
  • piper,
  • busuioc,
  • oregano,
  • verdeturi de Provence,
  • 1 graunte de usturoi,
  • marar verde pt decor.

Mod de preparare

Am luat un graunte mai mare de usturoi si l-am taiat pe jumatate. Am frecat cu el feliile de paine pe una din parti.  

Am pus apoi peste paine ulei de masline (cate putin doar atat cat sa fie stropite), oregano, verdeturi de Provence, busuioc.  

Am pus feliile de paine intr-o tigaie antiaderenta si le-am lasat cate un minut pe fiecare parte, apoi le-am scos pe o farfurie.  

Am tocat rosiile in cuburi mici si le-am pus pe feliile de paine, pe partea condimentata.   

Am pus din nou bruschetele in tigaie, doar cat sa le mai incalzesc putin, am rasnit piper si chilli cu sare de mare peste ele, apoi le-am scos pe farfurie.  

Am decorat cu frunze de marar si am servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitive festive

Postat de Bucataras

Aperitive festive

Pachetele de primavara Mod de preparare: ·          Se da pe razatoare morcovul; ·...

Citeste continuarea

Bruschete cu ton si masline

Postat de rocsi_1612

Bruschete cu ton si masline

Scoatem tonul din conserva, dar scurgem inainte tot uleiul. Cu furculita, il facem bucatele mici. Maslinele le taiem cubulete mici, rosiile uscate le tocam marunt. Le incorporam peste ton. Dam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.05.2013, 21:35
bune
la 23.05.2013, 21:35
merci
la 23.05.2013, 21:36
la 23.05.2013, 21:36
la 23.05.2013, 21:42
buneeeeee rau!!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking