Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multAperitive festive
Postat de Bucataras
Pachetele de primavara Mod de preparare: · Se da pe razatoare morcovul; ·...
Citeste continuareaFoarte bune de post
Ingrediente
Mod de preparareSe iau 10 felii de paine sau bagheta, se pun intr-o tava pe hartie de copt,se presara cu busuioc uscat si se stropesc cu ulei de masline. Se dau la cuptorul incins pana se rumenesc.Intre timp se curata usturoiul, se spala rosiile. Se taie rosiile in cubulete marunte, se pun intr-un castron,peste ele se pune usturoiul dat pe razatoarea cu ochiuri mici sau pisat. Se pun 2-3 catei de usturoi unul se pastreaza pentru a da pe painea prajita. Se amesteca rosiile cu usturoiul, se pune sare dupa gust, busuioc uscat si uleiul de masline si se amesteca bine. Cand painea este prajita, se scoate din cuptor, se da cu usturoi si se pune peste rosiile. Se servesc calde sau reci ca aperitiv. Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de Bucataras
Pachetele de primavara Mod de preparare: · Se da pe razatoare morcovul; ·...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Scoatem tonul din conserva, dar scurgem inainte tot uleiul. Cu furculita, il facem bucatele mici. Maslinele le taiem cubulete mici, rosiile uscate le tocam marunt. Le incorporam peste ton. Dam...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|