Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multAperitive festive
Postat de Bucataras
Pachetele de primavara Mod de preparare: · Se da pe razatoare morcovul; ·...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareBagheta se taie felii si se aseaza intr-o tava. Usturoiul se marunteste cu aparatul si se freaca cu sare. Se toarna ulei de masline pe fiecare felie de paine, apoi se pune cate o lingurita de usturoi si se intinde pe felii. Se baga la cuptor pentru 10-15min. Intre timp, se pregatesc rosiile. Se toaca marunt rosiile si se amesteca cu busuioc uscat si sare. Cand s-a copt painea, se pune cate o lingura de rosii deasupra si se servesc. Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu usturoi si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai multPostat de Bucataras
Pachetele de primavara Mod de preparare: · Se da pe razatoare morcovul; ·...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Scoatem tonul din conserva, dar scurgem inainte tot uleiul. Cu furculita, il facem bucatele mici. Maslinele le taiem cubulete mici, rosiile uscate le tocam marunt. Le incorporam peste ton. Dam...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|