Ingrediente
- cca 10 felii de paine toast de secara
- 100 g burta de somon afumat
- 50 g somon afumat
- 100 g crema de branza
- 1/2 ceapa
- 5 linguri capere
Mod de preparare
Tocam ceapa, somonul si burta de somon marunt. Amestecam cu crema de branza si cu caperele. Pregatim toastul pentru prajit: daca avem forme pentru aluat si rabdare :P taiem feliile de toast in forme, le punem pe gratarul cuptorului si le dam pentru 5-7 minute la cuptorul preincalzit. Daca nu avem forme, taiem feliile de toast pe diagonala, in cate 2 triunghiuri. Scoatem toastul din cuptor, lasam sa se racoreasca, ungem cu crema de somon si servim. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete de secara cu crema de somon si capere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|