Bruschete,bruschette

Postat de caroline in Aperitive / Garnituri
12 Aug 2015 | 4935 vizualizari
Bruschete,bruschette

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • rosii
  • busuioc proaspat
  • usturoi
  • sare
  • ulei de masline

Mod de preparare

Eu am pregatit trei feluri de bruschete .Cele simple cu ulei de masline,cele cu usturoiu si ulei de masline si cele cu rosii . Toate au fost tare bune ...

Mai intai spalam rosiile si le taiem marunt . Busuiocul il spalam si il tocam marunt .Punem intr-un bol rosiile si busuiocul , adaugam sare dupa gust si ulei de masline . Amestecam bine. 

Painea o feliem  si o prajim pe o tava doar unsa cu ulei sau cel mai bun pe gratar !!!

Cand feliile de paine s-au prajit pe o parte le intoarcem pe partea cealalta. 

Cand sunt gata le dam deoparte. 

Cat sunt calde le pregatim astfel : 

Pentru bruchetele simple cu ulei - pe fiecare felie de paine , cat este calda, puneti ulei de masline si presarati sare. 

Pentru bruschetele cu ulei si usturoi - Ungem fiecare felie de paine cu usturoiul curatat ,apoi punem ulei si presaram sare.  

Pentru bruschetele cu rosii - Punem din compozitia de rosii si busuioc pe fiecare feile de paine si stropim cu putin ulei . 

Se servesc calde ! ( sunt bune si reci , dar nu mai au acelasi gust) 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete,bruschette" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Bruschette cu ardei copti

Postat de lilik

Bruschette cu ardei copti

Punem ardeii la copt pe plita impreuna cu rosiile si ii intoarcem pe toate partile pana sunt moi. Cand rosiile sunt coapte le punem intr-un prosop,le acoperim si lasam sa se raceasca.acelasi...

Citeste continuarea

Bruschette al pomodoro

Postat de Kathy

Bruschette al pomodoro

Se taie bagheta in felii de 1-2 cm grosime, se pensuleaza fiecare felie pe ambele parti cu ulei de masline si se aseaza in tava. Se dau la cuptorul preincalzit cate 2-3 minute pentru fiecare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.08.2015, 18:07
Rapide și gustoase!
la 12.08.2015, 18:14
Toate trei sunt bune!
la 12.08.2015, 18:22
Apetisante!
la 12.08.2015, 18:25
Frumos arata!
la 12.08.2015, 18:41
Ce frumos arata!

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking