Bruschetta cu sardine

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
12 Aug 2015 | 3492 vizualizari

Cea mai simplă formă de bruschetta începe cu pâine toscană, prăjită fie peste cărbuni sau într-un prăjitor de pâine. Feliile prăjite sunt frecate cu un catel de usturoi taiat, apoi stropit cu ulei de masline extra virgin. Sare și piper pot fi adăugate, dacă bucătarul dorește. Ca o tradiție, bruschetta servește pentru a testa noua recoltă de ulei de măsline în fiecare an. Alte variante includ roșii, legume și / sau topping de brânză. Pentru a prepara o bruschetta tomate, un bucătar freacă feliile prăjite cu o reducere de rosii coapte, sau topuri pâine cu un strat de roșii tocate asezonate cu busuioc, sare și piper, apoi drizzles cu ulei. sursa: http://ro.frough.com

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 12.08.2015, 19:55
Cu sardine sunt deosebite!
la 12.08.2015, 19:56
yam yam yam
la 12.08.2015, 20:01
imi plac si-mi place si introducerea
la 12.08.2015, 20:04
la 12.08.2015, 20:09
3 bucati urgent...se poate?
la 12.08.2015, 20:10
cu placere Rux...se poate bineinteles..
la 12.08.2015, 20:10
multumesc la toti
la 12.08.2015, 20:13
Ce bune!
la 12.08.2015, 20:24
Perfecte pentru cina!
la 12.08.2015, 20:30
la 12.08.2015, 21:22
Foarte bune
la 12.08.2015, 22:25
la 12.08.2015, 22:29
la 13.08.2015, 08:32
la 13.08.2015, 09:20

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking