Bruschette "La Minuto"

Postat de nico15 in Aperitive / Garnituri
29 Noi 2010 | 5041 vizualizari
Bruschette "La Minuto"

Ingrediente

  • 1 Paine Bagheta sau orice alt tip de paine subtire
  • 200 g de branza sau cascaval
  • 200 g de bacon
  • 5-6 rosii
  • 10 catei de usturoi,
  • 150 g de masline negre
  • Pt dessign:
  • 2 rosii si 2 ardei verzi
  • busuioc (condiment din pachet) care se pune peste rosie

Mod de preparare

Painea se feliaza si se prajeste dupa care se curata usturoiul si se da pe paine pentru a prinde gust de usturoi, se pune o felie de branza(cascaval) daca nu aveti probleme cu colesterolul puteti pune si bacon(eu nu am pus) si se dau la cuptor, se mai picura putin ulei de masline pe fiecare felie in parte, se da  la foc mic(la cuptor) maxim 10 minute, dupa care se scot se pun feliile de rosii si ardei, maslinele si 1 catel de usturoi in mijlocul maslinei, se presara busuiocul peste se serveste cald daca vreti se mai poate rade cascaval(parmezan) si se mai poate pune 5 minute la cuptor. Se scot de la cuptor se pun celelalte rosii si ardei taiati cubulete se pune un praf de sare si se servesc.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette "La Minuto"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi aurii

Postat de merisor67

Cartofi aurii

Reteta Andreei dupa care m-am inspirat o gasiti  aici . Curatam, spalam si portionam cartofii in cuburi mai maricele. Punem cartofii la fiert in apa cu sare. Inlaturam spuma care se...

Citeste continuarea

Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari

Postat de merisor67

Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari

Punem untul la topit si luam jumatate din el, iar peste cealalta jumatate adaugam uleiul, lasam sa dea in clocot si punem o mana de faina. Omogenizam repede pe foc si dupa doua minute stingem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.11.2010, 23:31
si aici sunt prima. Yammy ce bune
la 29.11.2010, 23:56
la 29.11.2010, 23:58
Suuuper!!!
la 30.11.2010, 00:15
la 30.11.2010, 07:55
Multumesc dragelor

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking