Ingrediente
- 500 g paste
- 250 g macaroane
- 6 linguri gris
- sare
- 2 plicuri zahar vanilat
- 6 linguri zahar
- 1 fiola esenta lamaie
- 1 l lapte
- putin unt
- branza rasa emmentaler
Mod de preparare
Mai intai am fiert pastele si macaroanele conform instructiuni, apoi le-am scurs. Intr-un vas am turnat laptele si l-am amestecat cu grisul, zaharul, zaharul vanilat si esenta de lamaie, sare.
O tava am uns-o cu putin unt, am pus pastele, apoi compozitie. Le-am amestecat usor in tava, dar am considerat ca nu erau "scufundate" de tot in compozitie si am mai turnat deasupra lapte. Si am presarat branza rasa.
Am introdus la cuptor pana ce se rumeneste.
Am pudrat-o si cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|