Ingrediente
- 500 g brânză de vaci
- 200 g spanac congelat
- 4 oua
- 100 g smântână
- 50 g făină
- sare
- 2 linguri amestec de ierburi si mărar Delikat
- 1/3 ardei gras roșu
- Câteva roșii cherry
- 1 lingură pesmet
- Unt pentru uns vasul yena
Mod de preparare
Mixezi brânza cu gălbenușurile, smântâna și puțină sare, apoi adaugi spanacul decongelat și scurs bine de apă și mixezi (cu un mixer vertical). Adaugi 2 linguri de amestec de ierburi si mărar Delikat și amesteci până se omogenizează compoziția. Adaugi făina și amesteci.
Separat mixezi albușurile spumă cu un praf de sare, apoi le adaugi peste crema de brânză și amesteci ușor. Adaugi ardeiul tăiat felii și omogenizezi.
Ungi vasul yena cu unt, îl tapetezi cu pesmetul și torni compoziția. Ornezi cu roșiile cherry.
Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru circa 35-40 de minute, până când se rumenește frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza, spanac si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|