Budinca cu branza, spanac si rosii cherry

Postat de oanapl in Retete Delikat
30 Iun 2018 | 3610 vizualizari
Budinca cu branza, spanac si rosii cherry

Fetelor mele le plac foarte mult tartele și budincile cu brânză și legume. De această dată am folosit amestec de ierburi si mărar Delikat, pentru un plus de savoare, iar rezultatul a fost pe placul întregii familii. Vă recomand să încercați și voi noile condimente de la Delikat, realizate din ingrediente 100% naturale.

Ingrediente

  • 500 g brânză de vaci
  • 200 g spanac congelat
  • 4 oua
  • 100 g smântână
  • 50 g făină
  • sare
  • 2 linguri amestec de ierburi si mărar Delikat
  • 1/3 ardei gras roșu
  • Câteva roșii cherry
  • 1 lingură pesmet
  • Unt pentru uns vasul yena

Mod de preparare

Mixezi brânza cu gălbenușurile, smântâna și puțină sare, apoi adaugi spanacul decongelat și scurs bine de apă și mixezi (cu un mixer vertical). Adaugi 2 linguri de amestec de ierburi si mărar Delikat și amesteci până se omogenizează compoziția. Adaugi făina și amesteci.

Separat mixezi albușurile spumă cu un praf de sare, apoi le adaugi peste crema de brânză și amesteci ușor. Adaugi ardeiul tăiat felii și omogenizezi.

Ungi vasul yena cu unt, îl tapetezi cu pesmetul și torni compoziția. Ornezi cu roșiile cherry.

Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru circa 35-40 de minute, până când se rumenește frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza, spanac si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de pui cu loboda de gradina si smantana

Postat de mihaelar63

Ciorba de pui cu loboda de gradina si smantana

Tacamul de pui se curata bine, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Spalati bine planseta, cutitul, chiuveta si mainile dupa ce ati manipulat puiul. Curatati, spalati...

Citeste continuarea

Pastrav umplut cu ghebe la cuptor

Postat de rocsi_1612

Pastrav umplut cu ghebe la cuptor

Curatati ghebele, le spalati in mai multe ape. Le puneti la fiert cu putina sare, circa 20 de minute. Cand sunt gata, le rasturnati intr-o sita sa se scurga bine, sa se racoreasca, apoi le tocati....

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2018, 09:15
la 06.07.2018, 10:39
la 06.07.2018, 11:25
O combinație foarte gustoasă...!
la 07.07.2018, 20:04
la 12.07.2018, 12:58

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking