Budinca de omleta cu legume si feta

Postat de RuxyRux in Aperitive / Garnituri
9 Aug 2011 | 7031 vizualizari
Budinca de omleta cu legume si feta

Iata ce face inspiratia din vegetarienii care cauta idei pentru un pranz delicios...LOL! O budinca de omleta cu legume si feta...

Ingrediente

  • 1 cartof potrivit de marime
  • 1 morcov mic
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ardei capia rosu mic
  • 7 oua
  • 300 gr smantana
  • 100 ml lapte
  • 70 gr cascaval ras
  • 70 gr branza feta
  • o nuca de unt
  • sare dupa gust
  • piper
  • 5 linguri ulei palmier( masline)

Mod de preparare

Punem o tigaie( eu am pus un wok) pe foc si incingem usor uleiul. Adaugam legumele date pe razatoare, ardeiul taiat cubulete si le sotam pana se inmoaie la foc destul de iute.

Intre timp batem 5 oua cu 100 gr smantana, sare dupa gust si piper si turnam peste legume. Deasupra punem branza cubulete si amestecam usor. lasam pe foc inca cinci minute.

Ungem cu unt o tava de Jena, si rasturnam omleta. O asezam uniform.

Batem doua oua cu 200 gr smantana si apoi adaugam usor si laptele. Din nou saram dupa gust dar nu foarte tare si turnam totul in tava peste omleta.

Deasupra presaram cascavalul ras si dam la cuptor in jur de 40 de minute.

Budinca de omleta cu legume si feta este un aperitiv excelent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de omleta cu legume si feta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ruladă de cașcaval în crustă de mac

Postat de CulinaryRainbow

Ruladă de cașcaval în crustă de mac

Am pus cele două sortimente de cașcaval în apă clocotită și le-am lăsat să se topească. Durează aproximativ 10 minute până ce cașcavalul devine elastic și ușor de...

Citeste continuarea

Conopida la cuptor cu mozzarela si mac

Postat de andaoana

Conopida la cuptor cu mozzarela si mac

Conopida o desfacem buchetele si o tinem in apa rece cam o jumate de ora. O punem la fiert in apa cu sare pana cand se inmoaie mai mult de jumate . O strecuram si o lasam sa stea pana cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2011, 20:55
Portie dubla ca sunt primaaaa!!!!
la 09.08.2011, 20:57
Dublaaaaaaaaaa...pentru iubita mea Mena vin la Sibiu la sfasit de luna( 25, 26) si sper sa am ocazia sa te imbratisez daca vrei( daca nu, nu e bai) imi poti lasa un nr de tel in mesaj...mi-ar face o deosebita placere chiar si 5 min...
la 09.08.2011, 20:59
Uoooooooofff toata lumea merge la Sibiu trebuie sa ma hotarasc si eu
minunata reteta
la 09.08.2011, 21:01
Dia scumpa hay
la 09.08.2011, 21:08
wou...

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking