Ingrediente
- 300 g paine veche ( de 2 zile...)
- 11 lingurita unt
- 300 g branza de vaci maruntita ( telemea)
- 150 g sunca de casa
- 1 salota taiata felii
- 6 oua
- 400 ml lapte
- sare, piper dupa gust
- 3-4 sufite de salata verde
- 3-4 felii de cascaval
- o ceasca de lapte batut 1% grasime ( 30 ml)
Mod de preparare
O tava de yenna se unge cu unt. Painea veche se rupe bucati si se asaza in tava cat mai compact. Peste paine, se pune sunca taiata bucati mici, branza rasa, feliile de salata, salota taiata feliute. Se preseaza usor toate. Din 400 ml lapte, lapte batut, sare, piper si oua se face o compozitie care se toarna in doua etape, pentru a fi cuprinsa toata. La final, se asaza feliile de cascaval si se pune tava la cuptor pentru 25 minute. Cat este calda, se poate presara cu parmezan sau alta branza dorita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|