Ingrediente
- Ingrediente Budincă de paste cu brânză - Desertul delicios al copilăriei
- 400 g paste
- 350 g brânză telemea
- 3 ouă
- 200 ml lapte
- 100 g zahăr
- 1 zahăr vanilat
- 1 linguriță esență de vanilie
- un praf sare
Mod de preparare
Cum se prepara Budincă de paste cu brânză - Desertul delicios al copilăriei
Fierbe pastele al dente, în apă clocotită, cu un praf de sare, apoi scurge-le de apă.
Rade mărunt telemeaua într-un bol, adaugă cele 3 ouă și amestecă bine. Adaugă zahărul, zahărul vanilat și esența de vanilie. Amestecă și toarnă laptele în etape. Pune pastele scurse în compoziția de brânză și amestecă.
Toarnă totul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presară deasupra puțin zahăr.
Coace totul în cuptorul preîncălzit, la 180 grade C, timp de aproximativ 30-35 minute.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă budinca la răcit înainte de a o tăia.
Este delicioasă, ușor de făcut și gustul ei te trimite cu gândul înapoi în copilărie.
Încearcă și rețeta de Budincă de gris cu afine și lapte, absolut delicioasă sau rețeta de Budincă cu fidea și brânză de vaci.
Îți recomandăm și rețeta de Vargabeles, un preparat foarte gustos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă de paste cu brânză - Desertul delicios al copilăriei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
|