Budinca de spaghete integrale cu branza sarata

Postat de medioto59 in Paste
15 Dec 2010 | 9924 vizualizari
Budinca de spaghete integrale cu branza sarata

Ingrediente

  • 250 g spaghete integrale
  • 200 branza de oaie
  • 1/2 cana cu lapte
  • 4 oua
  • unt
  • 1 lingura rasa cu faina

Mod de preparare

Punem la fiert intr-un vas apa cu putina sare.Cand da in clocot adaugam pastele si le fierbem conform instructiunilor de pe pachet.Cand sunt gata fierte , le punem intr-o strecuratoare si le lasam la scurs .Cand sunt bine scurse le punem intr-un vas , adaugam branza sfaramata(imi place mai mult asa decat data prin razatoare)si ouale(3)Amestecam bine si apoi adaugam laptele.Amestecam din nou .Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie pergament punem amestecul de mai sus peste care batem un ou amestecat cu o lingura de faina.Dam la cuptor pentru circa 40 min. cand budinca este bine facuta si frumos rumenita.

Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de spaghete integrale cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (49)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Fettuccine cu sos alb si ciuperci

Postat de privatelaura

Fettuccine cu sos alb si ciuperci

Spalam ciupercile si le taiem felii. Sunca o taiem fasii.  Punem o tigaie la incins, cateva linguri de ulei si aruncam ciupercile feliate. Dam la foc iute ca sa se rumeneasca, daca dam la...

Citeste continuarea

Budinca cu paste, branza si ton

Postat de rocsi_1612

Budinca cu paste, branza si ton

Intr-o cratita punem apa la fiert cu un praf de sare si cand clocoteste dam drumul pastelor. Le lasam sa fiarba cam 12 minute, apoi le rasturnam intr-o sita sa se scurga de apa. Branza o mixam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.12.2010, 20:31
primaaaaaaaaaaaaaaaaa... arată suuuuuuuuuuper
la 15.12.2010, 20:32
superr..
la 15.12.2010, 20:32
cat de frumoasa e..pacat ca eu nu manc cu branza sarata ca acum saream pe ea
la 15.12.2010, 20:51
mai mananc si la tine,ca mai trebuie sa ma ingras pana la Craciun
la 15.12.2010, 21:00
ehh eu nu mănânc .... nu mă îngraş ...
când salivez ..ca acu de exemplu ..beau un pahar cu apă care-l ţin în faţa mea
aşa-i ionix ... ?

Vezi toate comentariile (49)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking