Budinca de tapioca si seminte de chia

Postat de andaoana in Dulciuri
13 Noi 2013 | 8028 vizualizari

Tapioca este un amidon alimentar natural care se extrage din planta numita cassava. Tapioca se foloseste la budinci , crème si sosuri pentru ca ajuta la ingrosarea . Cat despre continutul de substante nutritive putem spune ca are putine vitamine, nu contine deloc protein dar este o sursa importanta de carbohidrati . Mai contine omega 3 si omega6 , fibre dietetic, vitamnia B9 , fier , calciu , potasiu , zinc , magneziu , fosfor in cantitati variabile.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 13.11.2013, 12:59
Bianca
la 13.11.2013, 12:59
Dana
la 13.11.2013, 15:37
trebuie sa incerc si eu ca imi face rau cu ochiul
la 14.11.2013, 08:29
interesanta reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking