Budinca de tapioca si seminte de chia

Postat de andaoana in Dulciuri
13 Noi 2013 | 8058 vizualizari

Tapioca este un amidon alimentar natural care se extrage din planta numita cassava. Tapioca se foloseste la budinci , crème si sosuri pentru ca ajuta la ingrosarea . Cat despre continutul de substante nutritive putem spune ca are putine vitamine, nu contine deloc protein dar este o sursa importanta de carbohidrati . Mai contine omega 3 si omega6 , fibre dietetic, vitamnia B9 , fier , calciu , potasiu , zinc , magneziu , fosfor in cantitati variabile.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 13.11.2013, 11:03
la 13.11.2013, 11:06
imi place mult,mult de tot;eu in fiecare saptamana fac asa ceva
la 13.11.2013, 11:08
Interesanta reteta!
la 13.11.2013, 11:16
superba!
la 13.11.2013, 11:20
Ce bunaciune!
la 13.11.2013, 11:31
Minunata!! De unde iei perlele de tapioca???eu doar la tv le-am vazut...
la 13.11.2013, 11:39
faina trebuie sa incerc si eu
la 13.11.2013, 11:43
la 13.11.2013, 11:48
Vladimir , Lubita tu m-ai pornit cu cafeau ta
la 13.11.2013, 11:48
Merisor , Corina
la 13.11.2013, 11:49
Alina
la 13.11.2013, 11:49
Simona le-am luat de la un magazin naturist , 11 lei a fost punguta de 250 grame
la 13.11.2013, 11:49
Dia , Rocsi
la 13.11.2013, 12:04
Vai de mine ce bine arata
la 13.11.2013, 12:38

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking