Budinca sarata algeriana cu faina de naut /Karantica

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
19 Aug 2019 | 151 vizualizari

Făina de năut este una dintre alternativele cele mai sănătoase la făina de grâu. Nu are gluten, este bogata in proteine, contine putine calorii ....dar sa revenim la reteta noastra. Calentica sau mai des numita karantika, este o budinca algeriana originara din orasul Oran. O puteti cumpara calda la vanzatorii ambulanti din marile orase. Este o mancare ieftina, consistenta si economica. Se poate servi cu sos de rosii picant asezonat cu harissa. Este des parfumata cu chimen si arozata cu ulei de masline. Ideala in perioada de post. https://www.blogulluicatalina.com/2019/08/budinca-sarata-algeriana-cu-faina-de.html

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 19.08.2019, 22:31
la 19.08.2019, 22:38
la 20.08.2019, 07:45
interesanta!
la 20.08.2019, 09:56
Cred ca a iesit tare buna!
la 20.08.2019, 20:15
la 21.08.2019, 21:03
la 22.08.2019, 20:02
Interesantă!
la 31.08.2019, 10:12
la 09.09.2019, 23:25

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking