Bulion de casa

Postat de babi5 in Bulion
10 Aug 2013 | 6575 vizualizari

Au inceput rosiile sa se coaca ,asa ca m-am apucat de treaba ,nu ma abat de la reteta mamei de cind fac bulion tot asa il fac si nu mi s-a stricat niciodata .. Nu folosesc scule sofisticate ,cutitul si storcatorul (ciurul mamei ) are peste 60 de ani ..

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 10.08.2013, 22:23
Babi de la Panacris alias Duracell
la 10.08.2013, 22:34
la 11.08.2013, 06:40
Foarte bun!
la 11.08.2013, 09:03
Batava n orocul prin tot locul panacris allas duraccell:
la 11.08.2013, 09:04
gaby_d multumesc
la 11.08.2013, 09:05
Merisor este manopera mai multa un picut decit cea moderna dar este tare bun multumesc mult
la 11.08.2013, 10:01
la 11.08.2013, 13:49
la 11.08.2013, 16:51
puppe Anett cu multumirile de rigoare
la 11.08.2013, 17:00
Panacris
la 11.08.2013, 17:11
munca multa,dar se merita
la 11.08.2013, 17:39
asa este crisulina este o b unatate si cit se poate de Bio

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking