la 07.01.2009, 15:01 Asta e bulzul copilariei mele: am mincat zeci de asemenea bulzuri (bulji? la Dimbovicioara, locul unde mergeam constant cu parintii mei cind eram copil, dar unde am mai mers si eu de vreo 3-4 ori in ultimii ani.
Acolo bulzul format se coace pe plita incinsa, o nebunie.
Asa ca e mare pacat sa puneti brinza de burduf de-aia la pungulite din magazine, e de 4-5 ori mai slaba (calitativ si nutritiv) decit adevarata brinza de burduf facuta in coaja de brad, din zona Rucar/Bran/Dimbovicioara.
la 07.01.2009, 15:10 ai dreptate,Cristi!cea mai buna branza de la Bran e!
la 07.01.2009, 16:47 Era sa cad de pe scaun , bravo Simo! Multumim!
la 07.01.2009, 17:03 Pff, ce pofta mi-ati facut ... Cine stie un restaurant din zona Bran care livreaza urgent bulz intr-un birou din centrul Bucurestiului?
la 07.01.2009, 21:53 Ce pofta mi s-a facut de bulz!!! mmmm, ca la Dragoslavele