Bulz ca la Bran

Postat de Simo in Aperitive / Garnituri
15 Apr 2009 | 12934 vizualizari

La Bran se face cel mai bun bulz din toata Romania, gratie calitatii unice a branzei de burduf din aceasta zona.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 07.01.2009, 15:01
Asta e bulzul copilariei mele: am mincat zeci de asemenea bulzuri (bulji? la Dimbovicioara, locul unde mergeam constant cu parintii mei cind eram copil, dar unde am mai mers si eu de vreo 3-4 ori in ultimii ani.
Acolo bulzul format se coace pe plita incinsa, o nebunie.
Asa ca e mare pacat sa puneti brinza de burduf de-aia la pungulite din magazine, e de 4-5 ori mai slaba (calitativ si nutritiv) decit adevarata brinza de burduf facuta in coaja de brad, din zona Rucar/Bran/Dimbovicioara.
la 07.01.2009, 15:10
ai dreptate,Cristi!cea mai buna branza de la Bran e!
la 07.01.2009, 16:47
Era sa cad de pe scaun , bravo Simo! Multumim!
la 07.01.2009, 17:03
Pff, ce pofta mi-ati facut ... Cine stie un restaurant din zona Bran care livreaza urgent bulz intr-un birou din centrul Bucurestiului?
la 07.01.2009, 21:53
Ce pofta mi s-a facut de bulz!!! mmmm, ca la Dragoslavele
la 04.03.2011, 09:20
la 28.06.2012, 20:48
la 08.12.2018, 11:34

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking