Bulz cu carnati si branza

Postat de Julie in Aperitive / Garnituri
10 Mai 2010 | 14247 vizualizari

Pentru a face aceasta reteta eu am folosit formele mici rotunde( de briose) pentru a iesi mai frumos, dar se poate folosi orice fel de forma de vas.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 11.05.2010, 08:25
Multumesc inca o data pentru incurajari!
Cu reteta asta am stabilit record la comentarii.Nici nu ma gandeam ca o sa fie asa de apreciata, la noi in zona e o mancare banala...pe care o face toata lumea.
Sa stii Brandusa, ca am folosit carnati din comert. Erau intr-adevar cam rosii...pentru ca erau si foarte picanti!
Va pup!
la 11.05.2010, 14:45
si io vreaaaaau
la 11.05.2010, 15:29
super super super bun! noua ne place mult de tot, hai ca te luam acasa dacane gcai din asta in fiecare duminica!
la 26.06.2010, 10:35
si eu vreau formeee ce bine arata
la 26.06.2010, 11:54
Ubulika, formele le-am luat din carrefour.Se numesc forme de budinca si sunt la set de 10 buc.Eu le folosesc si la briose.
la 06.05.2014, 13:24
foarte gustos

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking