Ingrediente
- 3 felii de paine
- 300 grame carne de porc
- 1 bucata ceapa
- 1 lingurita mustar
- 1 lingurita coriandru
- 3 catei de usturoi
- 1 buc ou
- 1 lingurita de sare
- piper
- 16 buc sunca de porc feliata
Mod de preparare
Carnea se toaca pe masina de tocat carne . Paine se stoarce de lichid si se da si ea prin masina de tocat carnea. Ceapa se da si ea prin masina de tocat carne .
Se rade usturoiul , se adauga mustarul, coriandru sarea, piperul si oul si se amesteca bine pana se omogenizeaza toate ingredientele.
Pe fiecare felie de sunca se pune cate putin din compozitie si se modeleaza pentru a putea fi rulate feliile, care se aseaza pe o hartie de copt si se dau la cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 200 grade Celsius.
Se servesc ca aperitiv sau langa orice fel de garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|