Buturugi de cartofi dulci umplute

Postat de costi7hector in Mancaruri de legume
6 Feb 2019 | 3078 vizualizari
Buturugi de cartofi dulci umplute

Ingrediente

  • 3 cartofi dulci
  • 150 g masline negre si verzi cu gogosari
  • 2 cepe rosii
  • 200 g bulgur
  • 150 g cascaval
  • condimente indiene ‘aromele Orientului
  • sare

Mod de preparare

Se pune bulgurul in apa fierbinte si se lasa pana se inmoaie. Se curata cartofii, se taie in doua apoi se scobesc. Ceapa si maslinele se toaca marunt iar cascavalul cubulete. Dupa ce s-a inmuiat punem bulgurul la scurs apoi se amesteca cu ceapa si maslinele. Se asezoneaza cu condimentele indiene si se potriveste gustul de sare. Se umplu cartofii cu compozitia de bulgur, se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor la 180 de grade pentru circa 30 de minute. Se scoate tava din cuptor, se aseaza cubuletele de cascaval peste fiecare cartof se se mai dau la cuptor pentru circa 10 minute. Servim cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Buturugi de cartofi dulci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Conopida gratinata cu sos "verde" din brocolii si branza cu mucegai albastru

Postat de simona72

Conopida gratinata cu sos "verde" din brocolii si branza cu mucegai albastru

Se curata conopida in buchetele si se fierbe la stimer aproximativ 20 minute, pana se inmoaie. Se aseaza intr-un vas termorezistent, se pudreaza cu sare, fulgi de chili rasniti si cimbru uscat....

Citeste continuarea

Falafel

Postat de RuxyRux

Falafel

Din aceasta cantitate ne ies 3 portii, eu  le pun in pungi si apoi la congelator. Se pune seara o cana plina de naut intr-o oala mai mare se adauga apa cat sa il acopere cu mult pentru ca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.02.2019, 20:34
la 06.02.2019, 20:36
la 06.02.2019, 20:39
te-a pus Diana la treaba?
la 06.02.2019, 20:48
Super 😍😍😍😍
la 06.02.2019, 21:00

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking