Ingrediente
- 200 gr blat (eu am avut amestecat simplu si cu cacao)
- 80 ml lapte
- 1 lingura miere de salcam
- 1 lingura unt
- 1/2 sticluta rom
- Glazura:
- 100 gr ciocolata fina
- 1 lingura unt
- Bete de frigarui
Mod de preparare
Zdrobim blaturile cu mana intr-un bol.
Turnam peste blatul faramitat laptele usor incalzit amestecat cu mierea, amestecam si adaugan apoi untul si esenta de rom.
Omogenizam bine si cu o lingurita luam din cantitate si formam bilute cu mana pe care le asezam pe o farfurie.
Dam la frigider 1-2 ore.
Topim ciocolata maruntita impreuna cu untul, intr-un vas pe baie de aburi.
Scoatem bomboanele din frigider si intepam fiecare cu cate un bat de frigarui (unele bete le-am taiat in jumatate) si trecem apoi fiecare bucata prin ciocolata calda si le asezam pe hartie de copt.
Presaram pe ele bombonele colorate dupa ce s-a scurs un pic surplusul de ciocolata.
Le asezam apoi pe alta foaie de copt si dam la frigider minim 2 ore pana se intareste ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cake pops cu rom si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (36)
|