la 04.09.2010, 22:40 multumesc si sa stiti k sunt f buni....nu prea am fost increzatoare la inceput dar m-am razgandit dupa ce i-am papat
la 04.09.2010, 22:58 Arata bine,umpluti nu am incercat,dar cred ca merita.
la 04.09.2010, 23:08 multumesc Silvi si inceark cu increderre k suntmai buni dekt arata
la 23.09.2010, 23:14 buna LILIK nu stiu daca locuiesti in italia , un sfat pentru calamarii umpluti : caleste tentaculele(5 min) in forte putin ulei in care a pus usturoiul intreg doar ca sa dea gust ,cu puttina sare si un pic de ardei iute daca iti place , lasa sa se raceasca , amesteca tentaculele cu un ou, masline negre taiate marunte, cateva capere , un pic de pesmet sau paine inmuiata(ca la piftelute)si stroarsa bine . Faci un sos o jumatate de cutie de rosii , busuioc si putina apa dupa 10 min. pui calamarii , pentru 30 min, acoperiti si ii intorci dan cand in cand fii etenta sa nu scada sucul de tot . Lasa sa se raceasca 10 min dupa care iti tai , si pui sosul peste
. pofta buna.
la 24.09.2010, 23:49 inca un sfat nu se abina bine oregano cu cartofii si nici cu calamarii
la 13.02.2011, 18:19 eu de obicei ii tai rondele si le dau faina, ou, pesmet, ies delicioase, si am mai papat la mare tot asa gen snitele