Calamari umpluti la cuptor

Postat de lilik in Fructe de mare
4 Sep 2010 | 13224 vizualizari
Calamari umpluti la cuptor

am cam lipsit in ultimul timp,dar am revenit si sper sa va plak noile mele "experimente"....

Ingrediente

  • 3-4 calamari (ai mei erau micuti)
  • 1/2 de catel de usturoi
  • putin suc de rosii (1 lingura)
  • 1 lingura de pesmet
  • sare,piper,patrunjel
  • 3-4 cartofi
  • oregano

Mod de preparare

Aprindeti cuptorul la 180°. Spalati calamarii si curatatii bine, taiati tentaculele si taiatile marunt. Intr-o tigaie puneti la calit usturoiul taiat fin ,apoi adaugati tentaculele taiate si amestecati putin apoi adaugati sucul de rosii, mai lasati un pic si puneti sarea,piperul,patrunjelul si pesmetul.

Dati deoparte si cu amestecul obtinut umpleti calamarii si ii inchideti cu o scobitoare. Curatati si taiati cartofii, apoi ii puneti intr-o tava unsa cu putin ulei, sarati si piperati apoi puneti calamarii si presarati oregano. Se dau la cuptor pana ce cartofii sunt gata.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Calamari umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Taitei cu creveti si varza de Bruxelles

Postat de Satisfyyourcravings

Taitei cu creveti si varza de Bruxelles

Crevetii se decongeleaza, daca este cazul si se curata. Intr-un bol, se amesteca 2 linguri miere cu otetul, sosul de soia si ghimbirul. Se adauga crevetii si se lasa la marinat minim 30 de...

Citeste continuarea

Midii cu lapte de cocos

Postat de AlexTeacher

Midii cu lapte de cocos

Curata midiile sub un jet de apa rece, folosindu-te de un burete sau de o perie de sarma pentru a indeparta orice urma de nisip de pe exterior. Pune midiile intr-o punga, umple-o cu apa si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.09.2010, 15:05
la 04.09.2010, 19:30
interesant!
la 04.09.2010, 22:40
multumesc si sa stiti k sunt f buni....nu prea am fost increzatoare la inceput dar m-am razgandit dupa ce i-am papat
la 04.09.2010, 22:58
Arata bine,umpluti nu am incercat,dar cred ca merita.
la 04.09.2010, 23:08
multumesc Silvi si inceark cu increderre k suntmai buni dekt arata

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking