Camembert cu dulceata de afine

Postat de dantes in Aperitive / Garnituri
6 Mar 2015 | 3820 vizualizari
Camembert cu dulceata de afine

Ingrediente

  • 1 buc. camembert
  • 1 ou
  • 50 g faina
  • 50 g pesmet
  • 10 g susan
  • 50 ml.ulei
  • 100 g dulceata de afine

Mod de preparare

Camembertul se da prin faina,ou batut,pesmet amestecat cu susan si se prajeste in ulei incins cam 3 minute pe fiecare parte.

Se serveste impreuna cu dulceata de afine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Camembert cu dulceata de afine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Camembert pane cu orez si dulceata de afine

Postat de bucataria_cu_mirodenii

Camembert pane cu orez si dulceata de afine

1. Pentru pregatirea camembert-ului pane in ulei, se incinge uleiul, se bate un ou, branza se da prin ou si apoi prin pesmet. Se prajeste intre 1-2 minute pe fiecare parte. 2. Pentru varianta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2015, 11:32
ce bunatate
la 06.03.2015, 11:34
bun bun
la 06.03.2015, 11:34
la 06.03.2015, 12:16
la 06.03.2015, 12:18
yamiiii!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking