Canelloni cu ricotta

Postat de simona72 in Cannelloni
31 Ian 2016 | 4717 vizualizari

Se intampla de multe ori sa ne ramana prin frigider branza dulce de vaci, cas, ricotta care se aseamana foarte bine cu urda noastra. La fel de bine se intampla sa ne trezim la pranz ca ne dorim o masa rapida si gustoasa. Eu o patesc des:)) Am dat o tura prin camara, am gasit tuburile de canelloni, un sos gata preparat din rosii de la prietenii de la Barilla, branzica in frigider, ingredienete potrivite pentru ce-mi doream eu. In umplutura de branza am adaugat cateva frunze de rucola taiate marunt, pentru un plus de aroma si culoare. 

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 01.02.2016, 08:46
Deliciu!
la 01.02.2016, 09:23
bun, bun!
la 01.02.2016, 09:45
imi place!
la 02.02.2016, 11:47
la 06.02.2016, 02:28
preferatele mele

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking