Cannelloni cu carne si suc de rosii
Postat de Ina in Paste 6 Noi 2014 | 7166 vizualizari
Am pregatit pentru prima data cannelloni si tare mult mi-au placut :X
Inapoi la reteta
|
Comentarii (31)
la 06.11.2014, 20:13
Sa nu ziceti ca nu va dau sa mancati
la 06.11.2014, 20:14
Timea, tie ti-am pastrat fara mozzarella ))
la 06.11.2014, 20:14
Bine ca ai umplut tuburile alea ca altfel ziceam ca nu dai....
la 06.11.2014, 20:15
cat de bine arata
la 06.11.2014, 20:18
yaaammm
la 06.11.2014, 20:25
multumesc!
la 06.11.2014, 20:26
cat de buni tre sa fie
la 06.11.2014, 20:26
Am facut saptamana trecuta ardei umplut si mi-a ramas multa compozitie de carne. Am umplut cannelloni si le-am bagat la congelator ) Tare bine s-au mentinut, iar azi le-a venit randul
la 06.11.2014, 20:37
Ce bine arata!
la 06.11.2014, 20:53
bun bun
la 06.11.2014, 20:59
Ce mult imi plac! Le voi incerca!
la 06.11.2014, 21:08
si mie imi plac dar necompromise deasupra cu nimic )
la 06.11.2014, 21:19
Bunătate!
la 06.11.2014, 21:46
Mmmm pe placul tuturor
COMENTEAZA