Cannelloni cu prosciutto si branza

Postat de caroline in Paste
30 Aug 2018 | 5000 vizualizari
Cannelloni cu prosciutto si branza

Mie aceasta varianta mi-a placut tare mult...o voi repeta cu siguranta.

Ingrediente

  • 7 foi de lasagna
  • 7 felii prosciutto cotto (sau sunca presata,pastrama,etc)
  • 14 felii provola (sau cascaval)
  • parmezan
  • 500 ml sos bechamel
  • sare

Mod de preparare

Din lipsa de timp, am folosit sos bechamel gata pregatit. Doar l-am incalzit putin.

Punem un vas cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam cate o foaie de lasagna, o lasam 1-2 minute si o scoatem apoi bine scursa de apa. 

Imediat peste foaia de lasagna asezam o felie de prosciutto, apoi doua felii de provola si rulam formand astfel un cannellone.

Procedam astfel cu restul de foi de lasagna si restul ingredientelor.

Intr-o tava intindem un strat de sos bechamel si asezam cannelloni.

Acoperim cu restul de sos bechamel si presaram parmezan ras. 

Dam tava la cuptorul incins in prealabil, la 200 grade C, pentru 30 minute. 

Cand cannelloni sunt gata, iar suprafata este frumos rumena, scoatem tava din cuptor, lasam cateva minute sa se racoreasca, apoi servim.

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu prosciutto si branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Varza calita cu taitei

Postat de simona72

Varza calita cu taitei

Punem la incins 4-5 linguri ulei de masline, taiem ceapa marunt si o punem la calit. Varza spalata si curata o taiem cit putem de subtire fidelute, o pudram cu sare si o "frecam" usor sa...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu ton si hribi

Postat de simona72

Tagliatelle cu ton si hribi

Pentru inceput ne pregatim ingredientele, le scoatem din frigider si le punem la indemana. Avem grija sa citim timpul de fierbere de pe ambalajul pastelor. Este important pentru ca vom fierbe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.08.2018, 20:43
Cred că e foarte bun...!
la 30.08.2018, 21:02
la 30.08.2018, 21:20
Rodica...mie mi-a placut foarte mult !
la 30.08.2018, 21:20
la 30.08.2018, 21:42
Ce retete super ai ,mai scumpo !

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking