Ingrediente
Pentru umplut cannelloni ne sunt necesare:
- 250 gr cannelloni Panzani
- un piept de pui dezosat
- 2 linguri cu smantana
- 200 gr cascaval Delaco
- 100 gr branza de oi in saramura
- cateva fire de ceapa verde
- sare si piper dupa gust
- un ou mare
Suplimentar ne sunt necesare:
- 2-3 oua potrivite
- 150 gr smantana
- 200 gr cascaval Delaco
- o canuta cu suc de rosii
Mod de preparare
Se toaca pieptul de pui ori se taie marunt.
Se potriveste de gust cu sare si piper.
Se adauga ceapa verde maruntita, branza si cascavalul trecute prin razatoare, smantana si un ou.
Se omogenizeaza totul.
Cu compozitia astfel obtinuta se umplu cannelloni.
Se asaza intr-o tava de cuptor, unsa cu putin ulei.
Intre straturi se presara cascaval ras.
Se toarna peste cannelloni ouale batute cu smantana, se ung cu sos de rosii si se presara cascaval.
Se coc pentru 50 de minute la o temperatura aproximativa de 160 grade.
Se servesc calzi. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|