Cannelonni de casa

Postat de ctlina in Cannelloni
20 Mai 2015 | 5523 vizualizari

Le-am facut pentru prima data ...... super multumita de rezultat, voi face si reface .... in plus am respectat reteta italiana de origine. Pastele cannelloni au origini antice . Inainte pastele erau preparate cu apa, grâu și sare . Se taia aluatul obtinut în dreptunghiuri mari. O dată umplute erau rulate și apoi coapte. Sosul Bolognese este un sos foarte cunoscut din regiunea Bologna . El se bazează , în esență, pe un sos de rosii gătit cu ceapă și carne de vită. Este cunoscut pe plan internațional ca garnitura pentru spaghete, dar aceasta reteta nu corespunde tradiției din regiunea Bologna, unde este folosit în principal ca garnitura pentru pastele tagliatelles, pentru lasagna sau pentru mamaliga .

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 20.05.2015, 20:20
Tare bune!
la 20.05.2015, 21:10
la 22.05.2015, 12:13
Bune!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking