Capelletti cu jambon, sos de pastai verzi si praz
Postat de mihaelar63 in Paste 2 Mar 2020 | 1757 vizualizari
Sincer sa va spun nu vad mare diferenta intre capelletti si tortellini. Doar de marime. Treaba sta putin altfel. Bine ca avem Wikipedia sa ne lamureasca.
Eu am gasit o reteta italieneasca cu sos de praz si jambon. De la acel sos cu praz la pireul cu pastai vazut la restaurant am ajuns la combinatie celor doua. Mor de dragul culorii nu alta. Zic ca se asorteaza cu primavara !!!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 02.03.2020, 21:28
capuleti din astia nu vreau, eu cu jambonul sunt prietena...
la 02.03.2020, 21:34
Cleme, dar capeletii sunt umpluți cu prosciutto (un văr de al jambonului! )
la 02.03.2020, 21:35
Bunnn, bunn Mihaela!
la 02.03.2020, 21:48
Madam Cleme ,avem portie dubla de jambon
la 02.03.2020, 22:39
Cristina ,musai sa incerci soso-pireul asta Are un gust senzational .Poate ar avea nevoie si de o picatura de lamie pentru aciditate . Urmeaza sa mai testez la urmatoarea preparare
la 03.03.2020, 02:25
foarte buna, yammy
la 03.03.2020, 04:53
la 03.03.2020, 07:32
Cred că mi-ar plăcea să gust...
la 03.03.2020, 07:41
Choiar frumoaa la culoare si cu siguranta gustoasa!
la 03.03.2020, 13:29
Cred ca a fost gustos
la 03.03.2020, 14:25
la 03.03.2020, 14:56
Suna interesant!
la 09.03.2020, 10:35
Interesant!
COMENTEAZA