Cappuccino cheesecake
Postat de gabrielacuisine in Torturi 9 Mai 2013 | 8965 vizualizari
Am planuit acest tort cu mult timp in urma si l-am facut de SF. Gheorghe pentru ca am doi sarbatoriti in familie.
Eu l-am facut cu gelatina, la rece, in reteta initiala este copt cu oua. Am mai schimbat pe ici pe colo dar gustul cred ca este acelasi.
Este un tort foarte satios, asa ca o felie subtirica ne va satisface pofta si de ciocolata si de cafea :-) .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (39)
la 10.05.2013, 10:38
O felie mare,va rog,acum!
la 10.05.2013, 11:02
super
la 10.05.2013, 11:31
Un deliciu dar si tare frumos
la 10.05.2013, 17:24
superb arata
la 11.05.2013, 14:07
Buna
am facut aseara cheesecake-ul. 2 probleme am intampinat
una la blat- prea mult unt, cand bagi la cuptor se cam topeste
si a doua-gelatina dupa ce se pune la hidratat se topeste putin in apa calda, altfel granulele se vad si nu isi face treaba gelatina. azi cand l-am taiat... a fost cam prea moale, in rest la gust e foarte bun
la 11.05.2013, 14:09
intr-adevar nu trebuie atat de multa crema de branza
la 11.05.2013, 15:35
GGM, ma bucur ca ti-a placut! ce se intampla cu gelatina,in general se pune pe baie de aburi dupa ce s-a hidratat sau se incalzeste putin la microunde cca 30 de secunde. Din graba nu am mai scris amanuntul asta...imi pare rau ca ti-a iesit cam moale, mie mi-a iesit cam prea tare .
O sa adaug amanuntul la reteta, eu lucrez de mult cu gelatina si mi se pare f usor de lucrat cu ea, data viitoare o sa fiu mai atenta.
Pupici!
la 11.05.2013, 20:40
delicios tortul
la 09.09.2016, 16:14
Super!
COMENTEAZA