Cappuccino cheesecake

Postat de gabrielacuisine in Torturi
9 Mai 2013 | 8965 vizualizari

Am planuit acest tort cu mult timp in urma si l-am facut de SF. Gheorghe pentru ca am doi sarbatoriti in familie. Eu l-am facut cu gelatina, la rece, in reteta initiala este copt cu oua. Am mai schimbat pe ici pe colo dar gustul cred ca este acelasi. Este un tort foarte satios, asa ca o felie subtirica ne va satisface pofta si de ciocolata si de cafea :-) .

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 10.05.2013, 10:38
O felie mare,va rog,acum!
la 10.05.2013, 11:02
super
la 10.05.2013, 11:31
Un deliciu dar si tare frumos
la 10.05.2013, 17:24
superb arata
la 11.05.2013, 14:07
Buna
am facut aseara cheesecake-ul. 2 probleme am intampinat
una la blat- prea mult unt, cand bagi la cuptor se cam topeste
si a doua-gelatina dupa ce se pune la hidratat se topeste putin in apa calda, altfel granulele se vad si nu isi face treaba gelatina. azi cand l-am taiat... a fost cam prea moale, in rest la gust e foarte bun
la 11.05.2013, 14:09
intr-adevar nu trebuie atat de multa crema de branza
la 11.05.2013, 15:35
GGM, ma bucur ca ti-a placut! ce se intampla cu gelatina,in general se pune pe baie de aburi dupa ce s-a hidratat sau se incalzeste putin la microunde cca 30 de secunde. Din graba nu am mai scris amanuntul asta...imi pare rau ca ti-a iesit cam moale, mie mi-a iesit cam prea tare .
O sa adaug amanuntul la reteta, eu lucrez de mult cu gelatina si mi se pare f usor de lucrat cu ea, data viitoare o sa fiu mai atenta.
Pupici!
la 11.05.2013, 20:40
delicios tortul
la 09.09.2016, 16:14
Super!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking