Cappuccino cheesecake

Postat de gabrielacuisine in Torturi
9 Mai 2013 | 9014 vizualizari

Am planuit acest tort cu mult timp in urma si l-am facut de SF. Gheorghe pentru ca am doi sarbatoriti in familie. Eu l-am facut cu gelatina, la rece, in reteta initiala este copt cu oua. Am mai schimbat pe ici pe colo dar gustul cred ca este acelasi. Este un tort foarte satios, asa ca o felie subtirica ne va satisface pofta si de ciocolata si de cafea :-) .

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 09.05.2013, 21:30
super
la 09.05.2013, 21:35
Super ,il trec la favo sa il fac si eu
la 09.05.2013, 21:39
ce frumos eeee...!!!!!!
la 09.05.2013, 21:39
la 09.05.2013, 21:48
si eu cand l-am vazut am salivat! de 2-3 luni il avem in plan! atentie totusi la cantitatea de zahar!
la 09.05.2013, 22:05
am murit incet langa tortul asta
la 09.05.2013, 22:13
Mdea.. o sa ma bantuie toata noaptea.. O bunaciune ai facut, pe care binenteles ca am pus-o pe lista!!
la 09.05.2013, 22:30
Ce bine arata ciocolatosul asta!!!Felicitari!!!
la 09.05.2013, 22:33
sa mai zic cum arata?
of,ce ne faci tu.....
la 09.05.2013, 23:18
arata mult prea bine....
la 09.05.2013, 23:39
la 10.05.2013, 07:34
Doamne cum poate sa arate.....!
la 10.05.2013, 09:12
Tare frumos!
la 10.05.2013, 09:26
Ce bine arata !
la 10.05.2013, 09:43

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking