Cappuccino frappe

Postat de ionix in Cafea
3 Ian 2011 | 8502 vizualizari
Cappuccino frappe

este unul pe gustul meu :D:D

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • câteva linguri cu frişcă batută
  • 2 linguri cu ness
  • 5 plicuri de cappuccino cu vanilie
  • zahăr după gust
  • câteva cuburi cu gheaţă

Mod de preparare

Frişca bătută se amestecă foarte bine cu nessul şi cu 1 plic de cappucinno.

Laptele se încălzeşte puţin.

Cele 4 plicuri cu cappuccino se pun în 4 pahare diferite, se pune zahăr în fiecare pahar şi fiecare pahar cu cappuccino se freacă cu puţin zahăr şi lapte. Se freacă până cappuccino se face ca o spumă.

Apoi vom turna laptele, cuburi de gheaţă şi frişcă deasupra.

Se serveşte cu un pai.

Enjoy it!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cappuccino frappe" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ice coffee

Postat de licurici_lra

Ice coffee

Pentru cuburile de gheata cu cafea, se pregateste o cafea tare din 500 ml apa cu 8 lingurite cu varf de cafea. Se lasa sa se raceasca complet, apoi se strecoara zatul de cafea si se toarna in...

Citeste continuarea

Caffe Frappe cu Zmeura

Postat de Adi_Caradeanu

Caffe Frappe cu Zmeura

Spalati bine zmeura  Preparati un espresso  Introduceti ingredientele in blender si mixati timp de 30 - 45 secunde; eu am folosit  Oster Reversible, programul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.01.2011, 11:37
ce bine ne-ar prinde acuma tututror
la 03.01.2011, 11:38
bun bunutz
la 03.01.2011, 11:39
Cris, mie mi-ar prinde bine unul fooooooarte fierbinte La mulţi ani!

Vladimir... mersic La mulţi ani!
la 03.01.2011, 11:43
Ionela La Multi Ani cred ca la raceala ta ar fi mai buna tuica fiarta a Inei sau un vin fiert .insanatosire grabnica iti doresc
la 03.01.2011, 11:45
Cris... mersic... eşti o dulce...
eh, ţuica nu-mi place daaaaaaaaaaaar un vin fiert n-aş refuza... cred că o să-ţi urmez sfatul

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking