Caprita pe pat de cartofi la cuptor

Postat de Ramonaky in Mancaruri cu carne
30 Mai 2010 | 5538 vizualizari

Sa stiti ca este delicioasa,eu am facut deja de cateva ori si niciodata nu a dat gres.Cel mai important e sa fie caprita cat mai frageda,"de lapte" cum se zice...

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 30.05.2010, 19:33
BUN VENIT
la 30.05.2010, 19:35
la 30.05.2010, 19:37
fata de asta n-as manca, arata ea bine, da, nu ma pot imrietenii cu ea sau cu mielul.....
la 30.05.2010, 19:45
ce bine arata si cred ca e foarte gustoasa.... am papat si ied si miel.....foarte gustoasa e carnita lor....
la 30.05.2010, 19:47
foarte bine arata si eu am primit si nu stiam ce sa fac cu ea si am tocata la pasta de mititei,a iasit super buna ,dar fritura ta arata tare bine 5 furuc
la 30.05.2010, 19:59
Arata foarte bine!
Bine ai venit!
la 30.05.2010, 20:02
Va multumesc sa stiti ca este foarte gustoasa..nici eu nu am mancat pana sa vin aici niciodata caprita,dar acum imi place tare mult.Intr-adevar,nu e o mancare pe care sa o faci in fiecare zi,k e destul de grea pt stomac,dar din cand in cand , e numai buna
la 30.05.2010, 20:03
Va multumesc!! Bine v-am gasit
la 30.05.2010, 22:47
Este foarte buna! E asa de rumenita parca a stat la soare. Te rog permite-mi sa iau o ciosvarta
la 30.05.2010, 23:01
Cum de s-a lasat caprita fripta ? arata bine de tot !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking