Caramel preparat in casa
Postat de panacris in Dulciuri 8 Ian 2016 | 6442 vizualizari
Zilele astea încă am avut liber, așa că am mai butonat TV-ul și Internet-ul. Am observat că la PaprikaTV, în fiecare dimineață un nene, prepară minuni din zahăr ars și caramel. Mi-am tot notat, diverse rețete, dar ”cireașa” de pe tort a fost, când buna mea prietenă Gaby Duceag, cu al să minunat blog, http://retetepapabun.ro , m-a lovit în ”plex” cu caramelul preparat de ea și cât de simplu părea. Așa că după câteva zile de perpeleală, mi-am luat inima în dinți și am ”executat”. Aici găsiți rețeta de la care am pornit: http://retetepapabun.ro/cum-se-prepara-caramelul
Inapoi la reteta
|
Comentarii (35)
la 08.01.2016, 17:46
Acesta tip de caramel e la fel ca cel ce se foloseste pentru a imbraca torturile?
la 08.01.2016, 17:47
Dya, nuuuu, ptr creme, cred că ptr imbrcat torturi ar trebui să fie mai grosuț Eu știu, s-ar putea să meargă De probat!
la 08.01.2016, 17:48
Asta este reteta de aceia la care toate cele ce prepara dulciuri raman in Transa hinotica
la 08.01.2016, 18:12
Nu vreau sa probez Eu vreau exact tipul acela de caramel
la 08.01.2016, 18:13
Arata grozav!
la 08.01.2016, 18:13
dya, tu nu zici de fondant?
cum...caramel de imbracat torturi?
da link )
la 08.01.2016, 19:09
Este grozav de bun!
la 08.01.2016, 20:18
Off offf, ce bine arata!
la 08.01.2016, 20:49
Nu GAby! Cunosc si Eu differenta dintre caramel si fondant! Macar atat habar sa am!
la 08.01.2016, 21:03
Pai intrebarea era foarte serioasa si netendentioasa.
Adica sunt curioasa, de asta te-am rugat sa imi dai link, nu la misto.
la 08.01.2016, 21:27
ohhhhh, ce bunatate
la 09.01.2016, 10:24
Mulțumesc dragi Bucătărași pentru aprecieri!
la 09.01.2016, 14:02
Bun!
COMENTEAZA