la 17.10.2009, 19:38 Cat de buuuun Ce zici, facem schimb?
la 17.10.2009, 20:07 oooo, daaaaaa, oricand!!!
la 17.10.2009, 21:29 Se lipeste de solzi atata sare incat sa se friga pestele ? Am facut peste fript pe sare grunjoasa (pe o tabla am pus sare grunjoasa, am pus pestele pe ea, apoi cu tabla cu tot pe gratar ). A fost super! Cred ca si cel facut de tine este foarte bun ! .
la 17.10.2009, 21:49 da Buni, se lipeste exact cat trebuie, insa pestele sa fie ud, dupa ce se spala se da cu sare! este excelent, noi numai asa il facem, mai ales in ideea de a scapa elegant de solzi incearca si o sa te convingi!
la 17.10.2009, 23:01 Mai Anca! eu nu ma mai joc asa.. adica dl Pompier face treaba si tu faci poze.. pai cum vine asta?
la 18.10.2009, 10:43 ce sa zic, bafta mea!...dar sa stii ca impartim bucatareala, uite, la praz nu s-a bagat deloc, e creatia mea, desi el e olteanul!
la 19.10.2009, 11:41 bun asa.. dar uite si al meu e oltean dar nu prea se baga.. numai la un mic dejun ceva, sau pizza ca e nebun cu pizza.. toata ziua lui ii e pofta de pizza.. nici nu ma mir ca s-a ingrasat.. el zice ca-i prieste America
la 29.10.2009, 23:30 ce pofta mi-ai facut!!!!
ce dau la schimb?
la 29.10.2009, 23:34 Fluturas, chiar mi-e o foameee, dar la ora asta...n-as refuza insa ciobita de varza murata!