Caras la grill cu ardei rosu sotat

Postat de mihaelar63 in Crap / Caras
25 Mar 2019 | 2641 vizualizari
Caras la grill cu ardei rosu sotat

  Imi place mult carasul , are o carne delicios de dulce . Singurul incovenient este ca are oase mai multe si mai subtiri . Asta chiar nu conteaza pentru un mancator de peste adevarat :D Pestele simplu, preparat la grill cerea ,,ceva" langa el. M-am inspirat din retetele italienesti ale lui Jamie Oliver.

Ingrediente

  • 1 caras [800 gr ]
  • 3 linguri faina alba
  • 5 linguri ulei masline
  • piper cu coaja de lamaie
  • sare
  • 1 ardei rosu gras
  • 1 lingura otet balsamic
  • codite de usturoi verde
  • ridichi rosii

Mod de preparare

  1.  Carasul curatat, eviscerat si spalat se portioneaza in doua bucati [ prin taiere pe sirea spinarii ] .
  2. Sarati si condimentati pestele, folosind piper cu coaja de lamaie.
  3. Tavaliti pestele prin faina alba.
  4. Se incinge tigaia grill unsa cu ulei de masline.
  5. Prajiti carasul pe ambele parti pana devine auriu.
  6. Spalati ardeiul rosu gras si-l taiati cubulete.
  7. Sotati ardeiul in putin ulei de masline si adugati otet balsamic.
  8. Sarati ardeiul sotat si-l amestecati cu codite de usturoi verde.
  9. Serviti carasul cald insotit de ardeiul rosu sotat.
  10. Foarte bine merge garnitura de orez.
  11. Noi am preferat cateva ridichi rosii care nu aduc calorii multe.

                      Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras la grill cu ardei rosu sotat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosu

Postat de Ina

Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosu

Pestele se curata si se taie in felii de cca. 4 cm. latime. Presaram sare peste bucatile de peste si lasam deoparte. Curatam arpagicul si-l inabusim in unt / ulei , pana se rumeneste...

Citeste continuarea

Saramura de peste cu legume coapte

Postat de Constelatialeu

Saramura de peste cu legume coapte

Mai intai se pregateste gratarul, cand lemnele au ars si s-au transformat intr-un jar incandescent, se asaza o tava gaurita sau o tabla. Se lasa sa se incinga, apoi se asaza o folie de aluminiu se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.03.2019, 23:48
bun bun
la 26.03.2019, 00:01
Multumesc pentru apreciere Este mai bun ca vinetele
la 26.03.2019, 06:55
Delicios!
la 26.03.2019, 07:16
Mena
la 26.03.2019, 08:55
Exact ce trebuie pentru dezlegarea la pește...!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking