Caras prajit cu mamaliga si usturoi

Postat de MotanLaOale in Crap / Caras
18 Aug 2016 | 4803 vizualizari

Dupa mine este cel mai dulce si bun peste.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 18.08.2016, 13:11
la 18.08.2016, 13:45
Motanel e pe val, vrea locul fruntas....
la 18.08.2016, 14:14
Mi-e si foame, mi-e si pofta!
la 18.08.2016, 14:19
Pofta si foame, clar!
Vin la masa, mai cu seama ca exista si ciorba de crap.
Acum, pentru a iesi mai crocant - la caras ma refer, eu pun in parti egale faina si malai (pentru tavaleala), iar pentru "nimicirea" oaselor in Y si a celor dinspre coada, eu crestez pestele cu taieturi la max. 5 mm intre ele, pe toata lungimea, nu insa si in zona coastelor (doar deasupra lor).

la 18.08.2016, 14:26
Multumesc
la 18.08.2016, 14:27
Kiki nu imi place sa ciopartesc pestele din 5 in 5 mm. Stiu unde sunt oasele si le scot. Fac si in malai, dar are alt gust, nu la amestec
la 18.08.2016, 14:51
Minune de Motan, nu vorbim aici de ciopartit pestele, nici vorba, doar de crestari succesive, relativ superficiale, care au rolul de a nimici oasele, fara a afecta calitatea gustului. Si eu stiu unde sunt oasele, m-am nascut intr-o familie devoratoare de peste, in plus, fratele meu este campion multiplu la pescuit de crap. Pestele nu ne lipseste din casa, mancam de 2-3 ori pe saptamana.
Acest lucru nu ma impiedica deloc la a ravni la o portie (tripla, daca se poate) din preparatul tau.
la 18.08.2016, 14:55
la 18.08.2016, 15:04
ce gustos
la 18.08.2016, 15:26
Multumesc
la 18.08.2016, 16:22
Bunătate de pește!
la 18.08.2016, 18:18
o portie,te rog!
la 18.08.2016, 18:24
Ai fost harnic nu gluma!
la 18.08.2016, 18:44
Multumesc
la 18.08.2016, 19:02
bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking